Vi har flyttet til nye flotte lokaler i Moafjæra 6i på Levanger

  Siden vi har et ønske om å levere komplette tjenester og effektive løsninger har vi kommet fram til at det å sitte tett på hverandre er veien å gå i det daglige. Vi har derfor ordnet med kontorplasser til samtlige ansatte i Berg Økonomi i Moafjæra 6i på Levanger. Det betyr ikke at du som er kunde på Verdal ikke kan møte oss i Nordåkeren – bare ta kontakt med oss i forveien, så møter vi deg gjerne der. Vi har kontor og møterom der som tidligere, men bemanner kontorene etter behov.

  Større fagmiljø: 

  Vi er superstolte av fagmiljøet vi nå representerer, og tar gjerne imot deg eller kommer på besøk til deg om du ønsker det! Kompetanse, effektivitet og nærhet vil bestandig være viktig for oss – nå skal vi dyrke dette enda mer, til glede for kunder, ansatte og alle samarbeidspartnere.

  Velkommen innom:

  Bygget i Moafjæra er ikke helt ferdig – så du ringer oss når du kommer på besøk, så skal vi forklare veien du skal gå, eller møte deg ved inngangen.

  «Berg Økonomi – Trygg Kompetanse & Offensiv Rådgivning»

  Fredrik Holm Byre, Daglig leder / Samfunnsøkonom Send e-post | 995 85 792