Berg Økonomi og Steinkjer Regnskap slår seg sammen.

  Berg Økonomi samler spisskompetanse og øker bredden i sitt tjenestetilbud

  Fra 1. november 2021 blir regnskapsbyråene Berg Økonomi AS og Steinkjer Regnskap AS ett firma, med navnet Berg Økonomi. Det nye selskapet får 40 ansatte og drøyt 1000 kunder, med kontor både i Levanger, Verdal og Steinkjer.

  – Formålet med sammenslåingen er å levere enda bedre tjenester til eksisterende og framtidige kunder, sier daglig leder Fredrik Holm Byre, Berg Økonomi. Det å tilby spisskompetanse og gode leveranser til kundene har vært grunnlaget for den tilliten begge selskaper har i markedet.

  Blir bedre å være kunde

  – Eksisterende kunder beholder sin vanlige kontaktperson og alle leveranser fortsetter som før, sier Byre. Samtidig får vi flere personer med spisskompetanse å spille på, slik at tjenestetilbudet blir mer komplett og kvaliteten på det vi leverer enda bedre.

  Vi skal i høst og vinter «jobbe oss sammen» innenfor områder hvor det er naturlig å gjøre ting på samme måte. Samtidig vil vi ikke endre det som fungerer godt.

  Utfyller hverandre

  Steinkjer Regnskap har spesialkompetanse på landbruksregnskap. Berg Økonomi har i tillegg til regnskapstjenester bygd opp en betydelig økonomirådgivningskompetanse.  

   – I Steinkjer Regnskap er vi stolte av vår spesialkompetanse innen landbruksregnskap, eierskifte og takst, sier daglig leder Jonny Melting, Steinkjer Regnskap. Men vi har solid kompetanse og mange kunder på andre typer regnskap også.

  Gjennom sammenslåing når vi ut til flere med kompetansen. Samtidig blir vi mer allsidig, og kan tilby et større spekter av økonomitjenester gjennom å bli en del av Berg Økonomi.

  Komplett økonomipartner

  – Som regnskapsbyrå i 2021 er vi nødt til å levere mer enn kun bokføring, sier Byre. Vi må kunne hjelpe kundene i alle deler av den økonomiske drifta i deres foretak. Vi må engasjere oss og bruke vår kunnskap til å løfte fram bedriftene og næringslivet.

  – Vi har gode hoder som er interesserte i systemer og som klarer se og forklare økonomien til kundene våre, sier Byre. I det nye selskapet vil du finne ansatte med forskjellig bakgrunn – alt fra tidligere næringsutviklere og banksjefer til skatterevisorer og teknologikompetanse.  

  Berg Økonomi har ambisjoner om å utvikle seg videre gjennom rekruttering og satse på de riktige menneskene. Regnskapsbransjen er i stor endring både med tanke på teknologi og arbeidsmetodikk.

  – Samtidig har vi en klar strategi om at vi skal være det lokale byrået som møter deg der du er – og som kjenner næringslivet der du driver din virksomhet, tilføyer Melting.

  Kontaktpersoner:

  Fredrik Holm Byre, daglig leder Berg Økonomi AS,
  tlf. 995 85 792 www.bergokonomi.no
  Jonny Melting, daglig leder Steinkjer Regnskap AS
  tlf. 980 66 801
  www.steinkjer-regnskap.no

  FAKTA

  Berg Økonomi AS

  Berg Økonomi AS har 20 ansatte, og er lokalisert i Levanger og Verdal. Selskapet tilbyr regnskapsføring, økonomitjenester og rådgivning. Bedriften har utviklet fag- og bransjeløsninger for eiendom, handel, bygg og anlegg, verksteder, produksjonsbedrifter og servicenæringer. I tillegg tilbys etableringsbistand og drøfting av økonomifunksjonen.

  Selskapet ble stiftet i 1986 og omsatte for 19 millioner kroner i 2020.

  www.bergokonomi.no

  Steinkjer Regnskap AS

  Steinkjer Regnskap AS har 21 ansatte, lokalisert i Steinkjer. Selskapet er spesialister på landbruksregnskap og rådgiving til landbrukssektoren – blant annet eierskifte og taksering. I tillegg leveres regnskapstjenester til alle typer bedrifter.

  Selskapet ble stiftet i 2002 og omsatte for 22 millioner kroner i 2020. www.steinkjer-regnskap.no


  BLIR STØRRE: Daglig leder Jonny Melting (foran) og generalforsamlingen i Steinkjer Regnskap gikk for sammenslåing mellom Steinkjer Regnskap og Berg Økonomi. Bak fv. Kristin Ystgård Jenssen, Tom Arild Fossum, Wenche Westvik, Karl Jørgen Aanerud, Bjørg Mickelsen, Solfrid Melhus Gylland, Kristin Stokke Folstad, Aud Ranveig Wist Amdal, Åse Sivertsen Austmo, Wenke Aasenhuus, Per Kåre Skjerve og Lise Edvardsen Lai.

  Fredrik Holm Byre, Daglig leder / Samfunnsøkonom Send e-post | 995 85 792