Stor nytte av Berg Økonomi på HR

  «Berg Økonomi sin HR-kompetanse oppleves som en trygghet for både firmaet og den ansatte i personalsaker»

  En svært hyggelig tilbakemelding vi fikk fra Frode Resve, daglig leder i Securo, ledende innen produksjon av brannsikre lufteventiler.

  «Mangelen på en dedikert HR-funksjon i bedriften har gjort det utfordrende for oss å holde oss oppdatert på HR-regelverket. Vi har valgt å benytte oss av Berg Økonomis HR-tjenester som vår sparringspartner og ressurs når vi trenger assistanse i HR- og personalsaker.

  Vår erfaring med Berg Økonomi har vært svært positiv. Både de ansatte og bedriften har hatt stor nytte av å ha en nøytral tredjepart som følger regelverket nøye. I arbeidslivskonflikter kan kommunikasjonen lett bli anstrengt, men med Berg Økonomi HR som sparringspartner har vi alltid kommet frem til ryddige løsninger.

  Frode Resve, daglig leder


  Berg Økonomi svarer:

  Hva slags HR-arbeid gjorde Berg Økonomi for Securo?

  Vi bistod med vurderinger og tydeliggjøring av rettigheter og plikter i ansettelsesforhold.

  Hva resulterte det i?

  Dette bidro til nødvendige avklaringer av forholdene og god løsning både for arbeidstakere og arbeidsgiver. HR- og personalarbeid blir utført profesjonelt i bedriften. Daglig leder er trygg, tydelig og avlastet på HR-arbeidet slik at det er mer tid til kjernevirksomheten.

  Vi i Berg Økonomi takker for tilliten og for det gode samarbeidet med Frode og Securo og gleder oss til videre samarbeid. Høres dette interessant ut for din bedrift, kan du lese mer om våre HR-tjenester her

  Kari Hynne Skjærpe, Leder HR Send e-post | 932 15 078