Vi sparte tid og penger på landbruksregnskapet

  «Med Berg Økonomi Landbruk ble vi endelig digitalisert. Det gjør det både rimeligere og at vi bruker mindre tid på regnskap og økonomi.»

  Før vi kom til Berg Økonomi satt vi med ringperm og manuelle bilag. Det tok unødvendig mye tid og ble dyrt. Nå kommer alle bilag digitalt, og jeg kan selv kjøre lønnsutbetalingene direkte i systemet. I tillegg til å spare penger på å bli digitalisert, sparer jeg inn om lag ei ukes arbeid i året på regnskapsføringen. 

  Jeg vil gi Berg Økonomi full score i både kompetanse og hvordan de møter mine behov. Det er blant annet mange spesielle regler innen landbruk som de har veldig god kunnskap om. 

  Hos Berg har jeg en kontaktperson å forholde meg til, og de er alltid ute i god tid. En stor forskjell fra tidligere, er at i år var vi ferdige med regnskapet lenge før fristen og jeg føler jeg har svært god oversikt. 

  Alt i alt er vi godt fornøyd med tjenestene vi får fra landbruksavdelingen til Berg Økonomi AS, og vil absolutt anbefale dem til andre.

  Levin Sverre Nestvold, bonde og daglig leder


  Berg Økonomi avd. landbruk svarer:

  Hva slags arbeid innen landbruksregnskap gjorde Berg Økonomi for Levin?

  I forbindelse med at vi nå gjør en landbrukssatsing også i sørdelen av Innherred, fikk vi forespørsel fra Levin om vi kunne ta på oss oppdraget med regnskapet til gården. Vi tok en en prat for å kartlegge behovet, og fant raskt ut at han ønsket et fullt digitalt regnskap.

  Hva resulterte det i?

  Vi startet jobben med å digitaliserte regnskapet til gården. Dette har resultert i at både vi og kunde bruker vi mye mindre tid på bilagshåndtering enn tidligere, og bedre tid til å gi gode råd om økonomi tilknyttet gårdsdriften.

  Vi i landbruksavdelingen til Berg Økonomi takker for tilliten og for det gode samarbeidet med Levin, og gleder oss til videre samarbeid. Høres dette interessant ut for din gårdsbedrift, kan du lese mer om våre landbruks-tjenester her


  Økonomihus for landbruk – også sør i Innherred

  Les mer

  Espen Aune, Statsautorisert Regnskapsfører Send e-post | 481 06 446