Tjenester

Berg Økonomi har svært høy kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. Med spisskompetanse innen flere fag- og bransjer bruker vi vår erfaring til å hjelpe deg å ta de riktige valgene. Kanskje skal vi fylle økonomifunksjonen til bedriften din? Vi har mulighet til å bruke mange ansattes kompetanse i stedet for at du blir nødt til å utvide administrasjonen din internt. Mindre risiko og større fleksibilitet.

 

Spør oss, og vi setter sammen et team skreddersydd til din bedrift!

Styrehotell

Styrehotell er en tjeneste som skal hjelpe små og mellomstore bedrifter med å profesjonalisere styrearbeidet i bedriften. Herunder sørge for at alle lovkrav følges opp, og dokumenteres.

Les mer

HR-tjenester for hele Innherred

HR (Human Resources) omhandler de menneskelige ressursene i virksomheten. Det innebærer alt arbeid som foregår omkring ansatte - deres arbeidskraft, kompetanse og innsats. HR fokuserer på endring, utvikling og strategi i tillegg til personaladministrasjon

Les mer

Landbruk

Alt innen landbruksregnskap samlet på ett sted. Med føttene godt plantet i landbruksmiljøet, ønsker vi å være en naturlig samtalepartner og rådgiver for deg som må ta disse valgene.

Les mer

Bedriftsrådgivning

Rådgiverne våre har lang erfaring og utdannelse innenfor bedriftsledelse, analyse, finans, eiendom, skatt, oppbygging av styringsverktøy og regnskap.

Les mer

Regnskap og årsoppgjør

Regnskapet og regnskapsforståelsen er grunnmuren for alt vi leverer i Berg Økonomi. I tillegg til å sikre at regnskapet ditt blir korrekt ført, og levert til rett tid!

Les mer

Drifts- og likviditetsprognoser

Budsjettet er et viktig hjelpemiddel når du skal planlegge tiden framover for bedriften, men det er også det første som blir gammelt. Utarbeid derfor et budsjett sammen med din rådgiver!

Les mer

Fakturering og oppfølging

Gode og ryddige rutiner som sikrer at bedriften din effektivt får inn pengene kunder skylder deg er avgjørende for en god likviditet. La oss hjelpe deg med fakturering og kundeoppfølging!

Les mer

Lønn og personal

Lønnsområdet er området som hyppigst endrer seg når det kommer til lover, regler, satser og nyheter. Vi bistår deg med alt innen lønns- og personaladministrasjon.

Les mer