Vi søker engasjerte regnskapsførere innen landbruk

  Vi brenner for den gode leveransen og de lønnsomme kundeopplevelsene. Sammen bygger vi et økonomihus med høy kompetanse innen regnskap, økonomi og HR. Vil du være med på laget?

  Stillingens innhold:

  • Regnskap fra a-å
  • Periodeavslutning, kontroll og avstemming
  • Rapportering og regnskapsnær rådgivning til kunder
  • Formidling av digitale løsninger til kunde, samt oppfølging av dette
  • Årsoppgjør
  • Bidrar til videre utvikling av portefølje og tjenesteleveranse i Berg Økonomi.

  Om deg:

  Du har: Relevant utdanning innen økonomi/regnskap. Du er gjerne statsautorisert regnskapsfører, men det er ikke et krav. Har du kjennskap til landbruket så er det positivt. Gode kunnskaper om digitale løsninger er et pluss.

  Du er:

  • glad i å kommunisere det du kan for å sikre god service og god veiledning til kundene våre.
  • utadvendt og omgjengelig.
  • engasjert i faget ditt og i arbeidsplassen din.
  • løsningsorientert og nysgjerrig på hva teknologi kan hjelpe deg med i dag og i morgen.
  • selvstendig, men jobber samtidig godt team.

  Hos oss vil du få: 

  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Arbeid i trivelige lokaler sammen med hyggelige kollegaer
  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Frihet til å styre din egen arbeidshverdag

  Om Berg Økonomi som arbeidsgiver:

  Berg Økonomi har en lang historie som strekker seg tilbake til 1986, men vi ser på oss selv som et ungt selskap. Veksten har vært betydelig de siste årene, og endringene i selskapet store.

  Vi ønsker å være en tjenesteleverandør og samarbeidspartner for næringslivet innen økonomi og HR. Vi er engasjerte i det som skjer rundt oss og bidrar der vi har mulighet. Grunnmuren vår vil bestandig være regnskapet til kundene, det er dette som gir oss mulighet til å hjelpe med så mye mer. Hos oss finner du mange fag innen økonomi og økonomistyring representert. I tillegg har vi høy kompetanse innen HR, som handler om hvordan arbeidsgivere skal få nyttet ressursen ansatte utgjør, på best mulig måte. På denne måten kan vi belyse og løse problemstillinger på tvers av forskjellige fag.

  I 2021 slo Berg Økonomi og Steinkjer Regnskap seg sammen, for å danne en stor og kompetansesterk tjenesteleverandør innen regnskaps- og økonomitjenester på Innherred. Med faglig styrke og stort engasjement tar vi på oss oppdrag innenfor de fleste bransjer. Vi har ca 650 kunder innen landbruk og 650 kunder innen andre foretak og aksjeselskap. Til sammen gir dette mye erfaring og kompetanse som vi bruker til å gi kundene oversikt og et bedre utgangspunkt for økt lønnsomhet.

  Berg Økonomi AS er et fremtidsrettet regnskapsbyrå.

  Berg Økonomi AS har i dag et stort landbruksmiljø i Steinkjer, med ca. 650 kunder og betydelig kompetanse innen fagområdet. Vi skal nå tilby denne kompetansen også i søndre del av Innherred. Vi er derfor ute etter deg som vil være med å styrke et allerede stort fagmiljø, med mulighet til å være med å bygge opp et miljø i Verdal/Levanger. Vi kan tilby en variert hverdag hvor du jobber både selvstendig og i team i et faglig sterkt miljø, og i et selskap som har stort fokus på å skape verdier sammen med kundene våre.

  Berg Økonomi har vokst betydelig de siste årene og teller i dag 45 ansatte fordelt på flere kontorer på Innherred. Vi fører regnskapet og følger opp økonomien for ca 1300 kunder, hvor kundemassen er jevnt fordelt mellom forretning og landbruk. Vi har sterkt fokus på kundenes behov, og utvikler oss derfor i takt med hva kundene etterspør av kompetanse og systemer. Målet vårt er å ligge litt i forkant, slik at kundene våre kan gjøre det samme. Med en rådgivergruppe og sterk HR-kompetanse som kan hjelpe til med totaløkonomien og ansattforhold hos kundene, er vi godt rustet til å være en samarbeidspartner på alle nivå.

  KONTORSTED: Steinkjer og/eller Verdal.

  Søknadsfrist: 31. mars 2023

  Kontakt Fredrik:

  • byre@bergregnskap.no, tlf. 995 85 792

  «Berg Økonomi – Trygg Kompetanse & Offensiv Rådgivning»

  Fredrik Holm Byre, Daglig leder / Samfunnsøkonom Send e-post | 995 85 792