Regnskap og årsoppgjør

Vi har lang erfaring med regnskapsføring og årsoppgjør. Dette er imidlertid en leveranse som er i stadig endring. Hos oss vil du få ditt regnskap ført direkte i «skyen», som innebærer at du har regnskapet ditt tilgjengelig når som helst, der du er, på den arbeidsflaten du har tilgjengelig. Du har til enhver tid innsyn i det samme som oss. Systemene er valgt med tanke på effektivitet og arbeidsprosesser, noe som igjen gjør det mulig for oss å konkurrere på pris. Si farvel til papirer, asp-løsninger og servere – dette er det som er framtiden.

Basisleveransen som alt annet bygger på

Vår basisleveranse er, og vil bestandig være, et ajourført regnskap som du kan bruke når du skal styre og beslutte i din bedrift.

Regnskapsrådgiverne hos oss har bred kunnskap innen regnskapsfaget. I tillegg har vi regnskapsrådgivere som har erfaring og kompetanse fra andre deler av økonomifaget, – alt for at du skal få en så komplett tjeneste som mulig om du velger oss som din samarbeidspartner.

Regnskapsføringen baserer seg på gode rutiner mellom oss som byrå og deg som kunde. Vi blir enige om hvordan du ønsker at leveransen skal foregå, hva du eventuelt ønsker gjøre selv og til hvilke tidspunkt du ønsker at vi skal rapportere. Vi vil basert på vår kunnskap om bedriften og bransjen foreslå den mest effektive løsningen for din bedrift og oss. På denne måten sikrer vi at du får det du trenger av informasjon. Det er ikke vanskelig, men det er rutiner som må følges for å sikre et godt produkt.

Basert på regnskapet og kjennskap til din bedrift, kan vi videre bistå innen de aller fleste andre områder du måtte trenge hjelp. Ta en titt under «Bedriftsrådgivning» eller «Lønn og Personal» – så vil du se at spekteret er bredt.

Finnes det muligheter for tidsbesparende integrasjoner mot andre systemer, så tar vi i bruk dette i samspill med deg. Alt for at effektiviteten og kvaliteten skal bli så god som mulig.

Årsoppgjør

Ligningspapirer og offentlig regnskap.

Økonomisk rapportering

Pliktig rapportering til det offentlige.

Regnskap

Løpende bokføring av kostnader og inntekter. Avgiftshåndtering, avstemming og dokumentasjon. Rapportering internt og eksternt.

Offentlig rapportering

Pliktig rapportering til det offentlige.

SPØR GUNN-KARI
- Hun er med i utvalg som former lover og regler som skal komme fram i tid i regnskapsbransjen!

Kontakt oss

Se våre kontaktsider for mer informasjon om hvordan du kan kontakte oss.

Du må godta vår personvernerklæring for å kunne benytte vårt kontaktskjema.